lauantai 28. toukokuuta 2011

13 päivä. Enään 342 päivää jäljellä.

Seuraavat jääkiekon MM kisat alkavat 342 päivän päästä. Helsingissä ja Tukholmassa pelattava turnaus on jo ryhmitetty valmiiksi menneellä viikolla.
Pokaali "kundi" on kahdesti jo paikattu vaurioitumestaan kultajuhlien parissa. Vielä on paikkakuntia käymättä kiertueella,toivotaan parasta kundille ja matkakumppaneille!  Tuntuu siltä että jotkut tapaamani ruotsalaiset eivät ihan suoranaisesti paitaani ihaile. Mielenkiintoista on tavata ruotsalaisia sportti-isiä lapsineen. Kuvittelen että varmaan heidän tekisi mieli sanoa jotain vastaan mutta lapsen läsnäolo tekee ruotsalaisessa sportti-isässä mykkätilanteen. Ehkäpä asiasta keskustellaan kotona,pöydän ääressä.  Spekulointiahan tämä vaan on. Lisää sponsorihakemuksia meni taas sähköpostissa,tulevaisuus näyttä miten käy. Tällä hetkellä on suuremmoinen määrä sponsoreita mukana,yli odotuksien. Unicef on pistänyt asian keskusteluun ja lupaavat palata hyväntekeväisyys-yhteistyöhön koskevaan kyselyyni parin viikon sisällä.


torstai 26. toukokuuta 2011

11 päivä.

Supporterplacein tyylikäs päällä hetken tänään myös. Kuntotesteihin menossa aamupäivällä,paidanvaihto silloin.


keskiviikko 25. toukokuuta 2011

10 Päivä. Kotikisojen lohkojako valmis 2012 Mestaruuksille !

Kanada, USA, Sveitsi, Slovakia, Valko-Venäjä, Ranska ja Kazakstan. Suomi pelaa alkulohkossa seitsemän ottelua, yhden jokaista lohkonsa joukkuetta vastaan.

10 päivä. Iltapäivitys.

Postiluukku kolissut kovasti tänään.
Ss-työasut paita saapui tänään. Kiitos teille,tyylikäs leijona napostelee kruunuja palasiksi. Se sopii hienosti työmaalle.
Liike löytyy oikealla muitten sponsoreitten listalla. Sain myös iltalehden ja iltasanomien kultasankarinumerot rakkaan tädin suomesta postittamana. Kiitti ja rutistuksia sinne Lahteen!!  Paljon mielenkiintoista luettavaa!  Blogin muokkaus tapahtunee myöhemmällä tänä iltana. Toivottavasti. :)10 päivä, päivitys-Legendaariset kengät huutokaupattiin!

10 päivä. -päivitys-Linnan katolla ehkä ei saa juhlia.

10. Päivä

Jo kymmenen päivää mennyt,ja hyvä fiilis!  Sponsoreitten tuki on suuremmoista. Suuret kiitokset teille. Illan päivitys tuonee lisää sisältöä blogille,ideoita runsaasti. Pitäkää silmällä tätä paikkaa niin tulette ymmärtämään mitä tarkoitan. Supportersplacein paita päällä tänään,kangasmerkkeinen leijonalogo rinnassa ja suomen lippu hihassa tuntuu tosi laadukkaalta!  Liikkeen löydätte oikealta sponsorilistalta.
Kovasti lukemista netillä Suomen leijonista,hyvää ja vähän valittamista.
Minun mielestä pojat ovat ansainneet kunnon juhlat. Kullan voitto tarkoitti myös sitä vanhan kummituksen tappamista joka niin monet turnaukset ovat vieneet Suomen tiimin polvilleen. 2011 on uusi alku!
Tuli perheen pienimmäinenkin kuvaan. Meiän pikku Moa!


tiistai 24. toukokuuta 2011

9. Päivä

Aamukiireet estävät tarkempaa kuvausta. Supportersplace.com :in sponssipaita saapui eilen. Siisti design!
Päivitys myöhemmin. Suurkiitokset!!
Ja yksi uusi sponsori ilmoittanut osanoton!!
Suuremmoista!! 


maanantai 23. toukokuuta 2011

8. Päivä.

Vapaaviikko alkoi nyt! Tuuritöitä tekevä perheenisä pisti aamulla päälle laivalta ostetun ruskeahkon leijonakuteen. Hyvät päivänjatkot,saas nähdä mitä tämä päivä tuo tulleessaan.Sisuradion haastattelu:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2500&artikel=4517938

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

7 päivä.

Viikko sitten se tapahtui. Suomen Leijonat ottivat MM kultaa.

Velipojan ottelupaita taasen päällä, kyllähän paikalliset vähän ihmettelee, mutta ei kommentteja kylällä vielä.

Se on vieläkin mahtavaa .

Melkein 400 kävijää tähän asti.

Ensi viikko tuonee uusia tapahtumia tänne.

Ja vielä yksi sponsori lisää, Suuret kiitokset Antti!